Najpierw czepiali się teletubisi z torebką, teraz kitty, świat oszalał, księdza powinni pokropić wodą święconą bo kto wie jakie demony w nim drzemią :twisted:
jak ktoś nie ma dzieci i/lub ich nie lubi, to ma takie myśli. Niestety, brak seksu i brak kontaktu z normalnymi ludźmi (pomijam mohery) ma właśnie taki wpływ
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Szpitali psychiatrycznych nie mamy zbyt wiele ... a idiotów nie ubywa - co widać na ulicach i w TV. Myślę jednak, że leczenie takich objawów w obecnych czasach kryzysu może być o wiele tańsze dla społeczeństwa... I żeby było jasne - tak chodzi mi też o polski pseudo kler, który popadł już w kompletny obłęd.
Na szczęście moje dzieci nie będą musieli słuchać takich kretynów, nie mają chrztu i na religię też nie będą chodzić, to powiedział Tata były ministrant :lol:
[ Dodano: Pon 06 Maj, 13 22:37 ] ruwado, a Ben Ten to chyba największy antychryst :lol:
micho_m, to już jest sprawa piramidy, ale ze skrajności w skrajność. Ciekawe czego symbolem był np. Bolek i Lolek lata temu... Upowszechnienie mediów, ma jednak naprawdę swoje dobre i złe strony..
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Ja nie mówię o pokazywaniu palcami itd. Koleżanki wybierają sukienki itd. po imprezie pokazywanie zabawek. O to mi chodzi. Czy tłumaczyć dziecku swoje stanowisko, czy cos wymyślać?
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Ja nie mówię o pokazywaniu palcami itd. Koleżanki wybierają sukienki itd. po imprezie pokazywanie zabawek. O to mi chodzi. Czy tłumaczyć dziecku swoje stanowisko, czy cos wymyślać?
Na pewno cała sytuacje będzie wytłumaczona a prezentami nie ma się co przejmować bo w momencie gdy koleżanki wybierają sukienki moja córka też sobie wybierze sukienkę z tym że nie jednorazową tylko taką do użycia codziennego :wink:
Z resztą dzieci mają trochę inne podejście, ostatnio z życia wzięte, synku chcesz iść z ciocią i kuzynką do kościoła poświęcić jedzonko w koszyczku, na to syn, nie, nie mam ochoty :wink:
Więc zmuszać nie będziemy ale zabraniać tez nie :!: Jak dzieci będą chciały to nawet niech pójdą do zakonu
P.S. czy teraz pytają czemu nie chodzimy do kościoła?
Czemu?? :roll: :roll:
:diabelski_usmiech
nie pytają, jedno jeszcze nie mówi a drugie nie pyta, jak będzie chciał chodzić to będziemy, może się nawet nawrócę na dobrą drogę :diabelski_usmiech
Młody był kilka razy w kościele... po 15min :szeroki_usmiech
Myślę że kościół jest to ostatnie miejsce w którym chciałby spędzać czas w niedziele, woli inną alternatywę w postaci chociażby spaceru do lasu, parku Jordana czy do jaskini w góry :wink:
Na pewno cała sytuacje będzie wytłumaczona a prezentami nie ma się co przejmować bo w momencie gdy koleżanki wybierają sukienki moja córka też sobie wybierze sukienkę z tym że nie jednorazową tylko taką do użycia codziennego :wink:
Z resztą dzieci mają trochę inne podejście, ostatnio z życia wzięte, synku chcesz iść z ciocią i kuzynką do kościoła poświęcić jedzonko w koszyczku, na to syn, nie, nie mam ochoty :wink:
Więc zmuszać nie będziemy ale zabraniać tez nie :!: Jak dzieci będą chciały to nawet niech pójdą do zakonu
No i git, o to mi chodzilo Pzdr
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Szpitali psychiatrycznych nie mamy zbyt wiele ... a idiotów nie ubywa - co widać na ulicach i w TV. Myślę jednak, że leczenie takich objawów w obecnych czasach kryzysu może być o wiele tańsze dla społeczeństwa... I żeby było jasne - tak chodzi mi też o polski pseudo kler, który popadł już w kompletny obłęd.
+1, +100, +1000, ... :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
micho_m, na prawdę mu nie zabraniam, jak chce to niech uczęszcza, ale jak nie musi to włos mu z głowy nie spadnie, u nas dużo dzieci nie chodzi do kościoła, widac to już w przedszkolu więc w szkole nie będzie/ą osamotnione, myślę że te 20-25 lat temu były inne relacje ale teraz nie widzę najmniejszego sensu co by dziecią dupę zawracać pierdołami.
Ja pie..dole co za kretyn z tego klechy, i nie ma się co dziwić ludziom, że sie od kościoła odwracają, moja noga i mojego dziecka by już więcej nie staneła w takim kościele, gdzie taki idiota prowadził by msze dla dzieci.
Komentarz